Bocancea Law Firm este o firma de avocatura americana care ofera consultanta juridica si reprezentare clientilor din intreaga lume in materie de emigrarea in Statele Unite ale Americii. Doar cu acest lucru ne ocupam. Avand in vedere complexitatea domeniului de drept al emigrarilor in SUA, care este in continua schimbare, am ales sa ne specializam doar in dreptul emigrarii in SUA. Acest lucru ne permite sa fim in permanenta la curent cu orice schimbare intervenita in acest domeniu. Scopul nostru este de a ne ajuta clientii in indeplinirea cu succes a obiectivelor lor ce tin de emigrarea in SUA.  Echipa noastra experimentata ofera solutii dinamice si creative pentru o gama larga de situatii complexe ce tin de emigrarea in SUA. Cand vine de vorba de a alege un avocat specializat de emigrare, intelegem multiplele optiuni pe care le au clientii in a face o alegere.

Acestea sunt doar 7 dintre motivele pentru care clientii aleg sa lucreze cu noi:

1. Licenta si autorizatie de a practica dreptul in SUA. Practicarea dreptului de imigrare american, ca orice alt domeniu de drept, necesita ca avocatii sa aiba autorizatie de practica, oferita de Curtea Suprema a unui dintre cele 50 de state americane. Oferirea de sfaturi legale fara autorizare reprezinta infractiune si se pedepseste conform legii. Avocatii nostri sunt autorizati sa practice dreptul in cateva state americane si, de asemenea, sunt autorizati sa reprezinte clienti in diferite state si curti federale, inclusiv in fata instantelor de emigrare. Insa cel mai important, suntem autorizati sa reprezentam clientii in fata oricaror agentii de imigrare, inclusiv in fata Serviciului de Imigrare si Cetatenie SUA (USCIS), in fata birourilor de la granite (CBP si ICE) si in fata oricarei ambasade SUA din lume. Va atragem atentia sa aveti deosebita grija cand vine vorba de “consultanti” sau de avocati Romani care nu sunt licentiati si autorizati sa practice dreptul in SUA, si care se ofera sa va consilieze in aspecte ce tin de emigrarea in USA. Pe langa faptul ca exercita fara drept profesia, cu incalcarea legilor americane, va puteti alege prost sfatuiti, lucru care poate conduce la anularea sanselor dumneavoastra de a primi o viza SUA sau, si mai grav, de a primi o interdictie de a mai intra vreodata pe teritoriul american. Din pacate, suntem contactati des sa reparam ce altii au stricat din lipsa de cunostinte sau experienta in domeniul de drept de imigrare American. 

2. Selectia Super Lawyers. Domnul Bocancea a fost selectat de Super Lawyers ca avocat de imigrare de Top, in Minneapolis, Minnesota. Doar 2.5% dintre avocatii de stat sunt listati aici.  Puteti afla mai multe despre procesul de selectie Super Lawyers aici.

3. Rating 10 din 10 Avvo. Domnul Bocancea este cotat 10 din 10 pe Avvo.com si este recomandat cu caldura de catre clientii sai. Devotamentul si dedicatia sa pentru dreptul imigrarilor au fost recunoscute de mai multe organizatii. Domnul Bocancea a scris multe articole pe probleme de emigrare SUA si este constant invitat sa participe la conferinte de specilitate care se tin peste tot in lume. Pentru mai multe informatii despre  Avvo, puteti accesa acest link.

4. Membru al AILA. Domnul Bocancea este membru al Asociatiei americane de avocati de imigrare (AILA), care este o asociatie cu peste 14.000 de avocati si profesori care practica si predau dreptul de imigare.  Puteti afla mai multe depre AILA aici. De asemenea, puteti accesa lista avocatilor specializati in imigrare SUA care apartin de organizatia AILA, inclusiv cu birouri in afara Statelor Unite aici.

5. Singura firma de avocatura americana cu birouri atat in SUA, cat si in Europa de Est. Cu birouri atat in USA, cat si in Romania, Bocancea Law Firm este singura firma de avocatura americana de emigrare in USA cu prezenta in zona Europei de Est, bucurandu-se astfel de pozitia unica pe care o are pentru a consilia clienti din toata Europa.

6. Peste 15 ani de experienta. Cand vine vorba sa va faceti planuri de afaceri ce tin de SUA, este foarte important sa angajati avocati cu experienta in domeniul emigrarii in SUA pentru a va reprezenta interesele.  In timp ce unele proceduri de emigrarea si formulare pot parea la prima vedere simple, implicatiile legale sunt complexe. Nu de putine ori am fost contactati sa reparam ce altii au stricat din lipsa de cunostinte sau experienta. Consecintele in a nu avea lucrurile bine facute de prima data pot fi de la a scoate mai multi bani din buzunar, pana la primirea de refuzuri ireversibile. Bocancea Law Firm are o vasta experinta in practicarea dreptului de imigrare SUA si are capacitatea de a anticipa si preveni posibile probleme.

7. Vorbim limba Romana. Cand vine vorba de emigrare sau de a face afaceri in SUA, este important sa aveti un avocat care sa va poata consilia in limba pe care o vorbiti.