Pentru a programa o consultatie cu noi, va rugam sa ne oferiti in prealabil cateva informatii legate de situatia dumneavoastra, pentru a putea pregati cadrul discutiei pe care o vom avea. In acest sens, va rugam sa includeti informatii privind ocupatia dumneavoastra (daca este relevant) si cat mai multe detalii despre situatia la care cautati rezolvare. Tarifele pentru consultatiile initiale variaza in functie de dificultatea cazului. 

In timpul consultatiei – care se poate desfasura fata-in-fata, prin telefon sau e-mail – vom analiza situatia dumneavoastra si va vom oferi solutii personalizate pentru cazul pe care il aveti. Nu avem un timp-limita pentru astfel de consultatii. Domnul avocat Ruslan Bocancea ofera de asemenea consultatii si altor avocati care se confrunta in activitatea acestora cu cazuri de o complexitate deosebita.

Dupa consultatie, vom decide daca sa mergem sau nu mai departe cu un anumit caz.  Angajarea noastra presupune semnarea unui contract de reprezentare (Engagement Letter). Odata semnat, acest contract creeaza relatia avocat-client si ne permite sa va reprezinte in fata autoritatilor de care aveti nevoie.

Formular contact