Transferuri intra-companie

Transferuri intra-companie

Viza L pentru transferuri intra-companie

Viza L-1 este o viză temporară de muncă pentru angajații unei companii internaționale care sunt transferați temporar la o societate-mamă, sucursală sau filială a aceleiași companii din SUA.

Viza L-1A este destinată celor cu rol de conducere sau de execuție, în timp ce viza L-1B este destinată angajaților care dețin cunoștințe specializate.

Pentru a vă califica pentru acest tip de viză, trebuie să fi lucrat pentru angajatorul dvs. în funcția actuală timp de cel puțin un an din ultimii trei, și să aveți o ofertă muncă într-o funcție similară pentru o filială a aceleiași companii, organizații sau angajator din Statele Unite.

Această clasificare, viza L-1A permite, de asemenea, unei companii străine care nu are încă un birou afiliat în SUA să trimită un director sau un manager în Statele Unite cu scopul de a înființa aici o nouă sucursală.

Firma de avocatură Bocancea Law Firm are o experiență vastă cu vizele de muncă L. Ruslan Bocancea este avocat licențiat în Minnesota și este autorizat să reprezinte clienții în fața tuturor autorităților de imigrare, inclusiv în fața instanțelor, USCIS, ICE, CBP și ambasadelor SUA.