Vă puteți înregistra pentru programul Diversity Visa (DV-2024) începând de miercuri, 5 octombrie 2022, 7:00pm, ora României. Fereastra pentru înscrieri se va închide pe 8 noiembrie 2022.

Pentru Diversity Visa Program (DV-2024) au fost alocate aproximativ 55.000 de vize de imigrant (green card-uri), iar România se numără si anul acesta printre ţările eligibile. Câștigătorii vor fi selectați aleatoriu.

Participarea este gratuită și necesită completarea formularului electronic pus la dispoziție pe site-ul official https://dvprogram.state.gov/. Pentru înscrierile de anul acesta, nu mai este obligatoriu ca aplicatul principal să dețină un pașaport valabil. Atentie! Vor fi descalificati cei care folosesc aceleaşi fotografii ca în anii precedenți sau care nu întrunesc cerinţele menţionate în instrucţiuni.

Gasiti aici instructiunile oficiale pentru editia DV-2024: https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2024-Instructions-Translations/DV-2024-Instructions.pdf

Începând cu 6 mai 2023, aveți posibilitatea să aflați dacă ați câștigat loteria, prin introducerea numărul unic de confirmare primit la momentul înscrierii. Verificarea rezultatelor se face doar pe pagina oficiala DV Entrant Status Check, la https://dvprogram.state.gov/.

Mult succes!